Extra, extra! Stor intervju!

...ja, eller något sådant. Vi är med i detta nummer av "Vi föräldrar"...i ena hörnet i alla fall och det är alltid något!
För två månader sen fick jag ett mail från en reporter som läst bloggen och som ville att jag skulle svara på lite frågor om bebisens sömn. I stort sett dagen efter att jag skickade in mina svar förändrades Isabellas sömn. Hon kan fortfarande sova om det låter lite hemma men hon ha blivit känsligare för skarpa och/eller plötsliga ljud. Hennes kolik blev värre och har hunnit försvinna. Ett tag började hon sova 7-9 timmar i sträck men det höll sig inte länge, nu sover hon i ca 2 timmar och vaknar för att snutta lite tutte och somnar om. Självklart duger inte napp eller flaska, så pappa är inte alls populär när snuttsuget är framme. Jag tror att vi har provat med de flesta napparna (vi har en burk full med de) och med olika sorters flaskor, inget duger åt prinsessan på ärten. Vi har provat att smörja de med lite bröstmjölk och med lite socker men inget funkar...jo, fingrarna är goda. Isabella snuttar gärna på sina fingrar, inte en, inte två...men gärna hela knytnäven.
Det är lustigt det där. Det man vill att hon ska lära sig, det vägrar hon men det hon inte ska lära sig, det minsann är det roligaste som finns. Just ja, tv:n, hon tycker att tv:n är jätte rolig...vi har märkt att hon följer tv:n med blicken, blir tyst och koncentrerar sig...Augusto - välkommen till föräldraskapet!


Etiketter: ,